راهنمای بسته بندی اسباب کشی
راهنمای بسته بندی اسباب کشی عنوان این مقاله است. پس تا انتهای مقاله راهنمای بسته بندی اسباب کشی با ما باشید.
اثاث کشی با برنامه کمک می کند کلی در وقت و پول صرفه جویی کنید و یک جابجایی بدون جنگ اعصاب داشته باشید.
خب از کجا باید شروع کنیم؟
تصمیم بگیرید چه چیز هایی را لازم دارید و چه چیز هایی را با خود نمی برید و چه چیزهایی ارزش بردن ندارد. شاید هم این جابجایی موقتی است و بعضی چیز ها فعلا لازمتان نمی شود و باید جمع شود.
اگر همین حالا هم یک سری چیزها را بسته بندی کرده و کنار گذاشته اید، لیستی از همه لوازم بردارید تا مطمئن شوید هیچ وسیله غیر ضروری را با خود به خانه جدید نمی برید.
لوازم اثاث کشی را تهیه کنید
یک حساب سر انگشتی به شما می گوید چقدر کارتن و نخ و چسب و چیز های دیگر لازم دارید. از همین حالا شروع کنید به جمع کردن کارتن خالی از محل کار، فروشگاه ها و اقوام و دوستان. یا اینکه کارتن های مخصوص بسته بندی اثاثه منزل را از شرکت های باربری معتبر خریداری کنید.
همه چیز های غیر ضروری را جمع کنید. اگر تابستان اسباب کشی می کنید لباس های گرم و پتو های ضخیم و سنگین را جمع کنید و کنار بگذارید.
همه کارتن ها و جعبه ها را برچسب بزنید
بالا و کناره همه جعبه ها باید برچسب بخورد که با یک نگاه بفهمید داخلش چیست، مال کجای خانه است و اینکه کدام کارتن محتوی شکستنی است یا کدامشان اول از همه باید باز شود. با نوشتن تمام محتویات روی برچسب خیلی راحت چیزی را که دنبالش هستید پیدا می کنید، و دیگر لازم نیست ده تا کارتن را که رویش نوشته «آشپزخانه» باز کنید تا یک در باز کن ناقابل را پیدا کنید.
خلاصه اینکه از همه چیز صورت برداری کنید. خود من اینجور مواقع کمی وسواسی می شوم، شاید بخاطر اینکه بار ها بخاطر پیدانشدن چیز های ضروری خودم را لعنت کرده ام و مجبور شدم هزارتا کارتن را بیرون بریزم و حتی چیز هایی را در جریان اثاث کشی گم کردم که معلوم نبود چطور باید مشخصات بسته بندی آن را برای پیگیری به شرکت باربری یا بیمه بدهم. اینطوری شد که دیگر به خودم قول دادم که چنین وضعیتی دیگر هرگز تکرار نمی شود!
شماره گذاری کارتن ها
علاوه بر این من همیشه کارتن ها را به دقت شماره گذاری می کنم. اینطوری در حین اسباب کشی همیشه لیست همه اقلام و اثاثه در دستتان هست و موقع پیاده کردن اثاث ها در خانه جدید، می توانید نظارت دقیقی روی کار کارگران باربری داشته باشید تا هنگام جابجایی چیزی از قلم نیفتد. و اگر خدای نکرده جعبه ای هم گم شد، خیلی راحت از روی شماره و لیست محتویات آن می توانید پیگیری کنید. اگر بارتان را بیمه کرده اید که دیگر چه بهتر! شرکت های بیمه عاشق این اطلاعات و جزییات هستند.
مطمئن شوید بارتان صحیح و سالم به مقصد برسد
روی هر جعبه یک برچسب راهنما بزنید که به کارگران بفهماند آن را چطور باید حمل کنند. می توانید برچسب را از فروشگاه لوازم التحریر بخرید یا خودتان با کامپیوتر در منزل طراحی کنید. لباس، حوله، پارچه و بالش را می توانید برای بسته بندی کردن امن تر شکستنی ها بکار ببرید. فقط یادتان باشد این موضوع را روی کارتن توضیح بدهید که کارگر بیگناه از همه جا بی خبر وقتی جعبه را باز می کند بداند که لابلای آن پتوی پشمی، یک گلدان کریستال یا ظرف تزئینی شکستنی پیچیده شده. اینطوری ظرف هایتان به سرنوشت مال من دچار نمی شود. بین خودمان باشد، بار ها شده اشیاء تزئینی و شکستنی ام با همین سهل انگاری موقع باز کردن کارتن ها زمین افتاده و خرد و خاکشیر شده!
نکته مهم در بسته بندی
حتما همه شکستنی ها مثل بشقاب چینی، آینه، قاب عکس و این جور چیز ها را لای چند لایه پلاستیک حبابدار بپیچید و آن ها را به درستی روی لبه هایشان بسته بندی کنید و در جعبه بگذارید. من اکیدا پلاستیک حبابدار را توصیه می کنم! چون هم ارزان است و هم امتحانش را پس داده و مانع این می شود که ظرف ها داخل کارتن به هم بخورد و بشکند. من قبلا از روزنامه لابلای ظرف ها استفاده می کردم اما چندین بار ظرف شکسته تحویل گرفتم.
شکستنی ها را چند تا چند تا با چسب و پلاستیک حبابی بپیچید. چیز های هم شکل مثل باتون کوهنوردی یا اسکی، دسته جارو و تی و پایه آباژور را می توانید با هم در یک جعبه بسته بندی کنید. در بسته بندی مبلمان، حواستان باشد همه لوازم یک تکه مبلمان را همراه آن بپیچید. پیچ ها، پایه ها و بست های هر قطعه مبلمان را داخل یک کیسه پلاستیک یا زیپ کیپ بگذارید و به آن بچسبانید و همراه خودش بسته بندی کنید.
بسته بندی میز و مبلمان
اگر می خواهید یک میز را بسته بندی کنید، اول پایه هایش را باز کنید. بعد پایه ها را با هم ببندید و زیر رویه میز بچسبانید. اینطوری پایه ها موقع جابجایی زخمی نمی شود و آسیب نمی بیند.
حتما مبلمان و لوازم چوبی مثل میز عسلی و پا تختی و آینه را با یک لایه محافظ مثل پارچه یا پلاستیک حباب دار بپوشانید تا در حین اسباب کشی آسیبی نبیند.
بهتر است از پارچه ها و پتو های خودتان برای بسته بندی و محافظت مبلمان استفاده نکنید! چون من این کار را کرده ام و پارچه های پاره و کثیف و لک دار تحویل گرفته ام. از شرکت باربری بخواهید از پارچه های مخصوص این کار برای بارتان استفاده کند.
- همه قطعات جدا شدنی و قابل باز شدن را قبل از بسته بندی باز و جدا کنید. اینطوری جابجایی خیلی راحت تر و ایمن تر می شود. میز بدون کشو هایش خیلی سبکتر است و کشو هم بدون محتویاتش. البته می توانید کشو ها را خالی نکنید اما باید روی لوازم داخل کشو را با پارچه پر کنید و بعد چسب پیچ کنید. کشو ها هم باید تمیز و مرتب با چسب روی هم محکم شوند که وسط راه با رد شدن از یک دست انداز یکهو همه چیز کف کامیون پخش نشود.
- جعبه ها و کارتن ها را تا حد ممکن سبک نگه دارید. برای اطمینان از ایمنی و سلامتی خودتان و عزیزانتان و کارگران محترم، وزن جعبه ها نباید بیش از حد زیاد باشد. وزن هر جعبه یا کارتن باید حد اکثر ۱۸ تا ۲۲ کیلوگرم باشد. اما اگر به ناچار وزن جعبه ای بیشتر از این مقدار بود، حتما روی آن برچسب هشدار دهنده بزنید که خدای نکرده کسی با برداشتن آن به خودش آسیب نزند.
پن: راهنمای بسته بندی اسباب کشی