چند ترفند باربری و اسباب کشی ایمن
چند نکته مهم برای داشتن باربری و اسباب کشی ایمن که حتما باید از آن مطلع باشید.
۱. از کجا و چطور بسته بندی را شروع کنیم؟
اسباب کشی همیشه سخت است و با این همه کار که روی سرمان ریخته، معلوم نیست از کجا باید شروع کنیم. پس اولین قدم، دستهبندی و نظم دادن به همه لوازم است.
۲. کارتنهای اسباب کشی
باید ببینید که میخواهید سرکیسه را شل کنید و کارتنهای محکم و درست و حسابی بخرید، یا به کارتنهای بازیافتی هم قانع هستید؟ چه سایزی انتخاب میکنید؟ بزرگ که همه چیز در آن قرار گیرد یا کوچک و قابل اطمینان؟ اگر کارتن بیش از حد بزرگ باشد، جابجایی آن بصورت ایمن خیلی سخت میشود. حتی ممکن است بخاطر وزن زیاد پاره شود. در آخر باید ببینید چه تعداد کارتن لازم داریم.
۳. نکات ساده و اساسی بسته بندی
خیلی از ما وقت کافی برای آماده شدن برای اسبابکشی نداریم و گرچه خودم همیشه به همه میگویم ۸ تا ۱۲ هفته قبل از تاریخ جابجایی شروع به جمع کردن و بسته بندی لوازم کنید. میدانم که اغلب آدمها اینقدر وقت ندارند و ۸ تا ۱۲ هفته فرصت خیلی لاکچری بنظر میرسد.
پس به یک سری ترفند ها نیاز دارید تا به این کار سرعت بدهید و قبل از رسیدن کارگرهای باربری، همهچیز را آماده کنید.
۴. لوازم ضروری اسباب کشی
برای تجربه یک اثاث کشی بیخطر و سریع، یک سری چیزها نیاز دارید که اگر خسیس بازی درنیاورید و از همان اول بخریدشان، خیلی کارتان راحتتر میشود. کارتن محکم و مناسب به تعداد کافی و در سایزهای مختلف، نوار چسب بزرگ برای محکم کردن کارتنها و بستن کارتنهای پرشده، کاتر و قیچی، کلی روزنامه باطله، ماژیک و برچسب برای علامت زدن روی کارتنها، نخ شیرینی برای محکمکردن و بستن بعضی چیزها، پلاستیک حبابدار.
۵. چیدن اثاث در کامیون اتوبار
وقتی همهچیز را جمع کردید و کامیون رزرو کردید، باید از قبل برای روز اسباب کشی برنامهریزی کنید که چطور کارتنها داخل کامیون گذاشته شود تا چیزی آسیب نبیند.
۶. بسته بندی لوازم اصلی منزل
لوازم منزل مخصوصا تکههای بزرگش هم سنگین و بدبار است و هم گاهی نیاز به باز کردن و جدا کردن قطعات دارد. به این بدبختی این را هم اضافه کنید که بیشتر اتوبارها توقع دارند وقتی میرسند همه این لوازم آماده جابجایی باشد. بیشتر شرکتهای باربری در ازای مبلغی اینکار آمادهکردن لوازم بزرگ و دشوار را برایتان انجام میدهند. اگرچه اولش ساده بنظر میرسد، ممکن است اگر اشتباهی بکنید، موقع رسیدن به خانه جدید، وسیله موردنظر دیگر روشن نشود.
۷. بسته بندی لوازم الکترونیکی
اگرچه بازکردن قطعات جانبی و بسته بندی این لوازم آسانتر از گروه قبلی است، اما بسته بندی درست آنها نیاز به کمی مهارت دارد.
اگر همه سیمها و کابلها و قطعات را درست برچسب بزنید و بسته بندی کنید، هیچ قطعهای گم نمیشود و بعدا دوباره براحتی میتوانید وسیله برقی را سرهم کنید.
۸. بسته بندی قاب عکس، تابلو و آینه
یک بار موقع اسباب کشی همه قابها را روی هم گذاشتم و نوارچسب دورشان پیچیدم. با اینکه خوششانس بودم و هیچکدام از شیشههای قابها نشکست، ولی موقع بازکردن چسب، لایه رویی رنگ قاب آسیب دید. پس همیشه چهارگوشه قابها را روزنامهپیچ کنید تا موقع جابجایی ضربه نخورد و رنگش هم با چسب کنده نشود.
حتما هم از کارتن کوچک یا متوسط و محکم استفاده کنید و کف کارتن را با نوار چسب محکم کنید.
۹. بسته بندی دیس و بشقاب
برای اینکار حتما لایهای از توپهای روزنامه مچاله شده کف کارتن بگذارید و بعد از چیدن ظرفها دوباره روی آنها هم همینکار را تکرار کنید. یادتان باشد ظروف تخت را بصورت افقی کف کارتن نچینید. آنها را روی لبهشان بگذارید. چون در حالت افقی دست اندازهای توی راه باعث شکستنشان میشود. تک تک ظروف را جداگانه لای روزنامه یا نایلون حبابدار بپیچید و حتما روی کارتن بنویسید «شکستنی» و محتویات هرکارتن را لیست کنید و کارتنها را شماره گذاری کنید تا بعدا برای پیدا کردن هرچیز به دردسر نیفتید.
۱۰ کارتن لوازم ضروری
برای چند شب آخر اقامت در خانه فعلی و چند شب اول رفتن به خانه جدید که لوازمتان جمعشده و زندگی سخت میشود، یک سری لوازم ضروری دمدستی را که میدانید در این چند روز لازمتان میشود داخل یک کارتن بگذارید تا در این مواقع بتوانید از آن استفادهکنید.
چیزهایی مثل یکی دوتا بشقاب و قاشق، لیوان، تنقلات، دستمالکاغذی، چراغقوه، ابزار سفری جمعوجور، چاقو، کبریت، شامپو، صابون، یک دست لباس تمیز، مدارک مهم و موردنیاز، فلاسک چای، کیت کمکهای اولیه و اینجور چیزها.
پن: باربری و اسباب کشی ایمن